Flexibele schil

Zorginstellingen kunnen een beroep doen op AVES om op een specifieke afdeling of cluster weer de rust terug te brengen. We zijn er voor organisaties waarbij complex gedrag van cliënten het functioneren van individuen en teams beperkt. In dat geval wordt er gekeken naar een plan voor de langere termijn. Met een begeleider op interimbasis helpen we organisaties met het voorkomen van (dreigende) problemen op locatie als gevolg van een tijdelijk personeelstekort.

Begeleider op interimbasis

Als een situatie dreigt vast te lopen, laten we een begeleider tijdelijk invliegen om op een specifieke afdeling of cluster weer de rust terug te brengen.

Zelfstandig groeps- of persoonlijk begeleider

Gespecialiseerd in complexe casuïstiek

Snel in te zetten, met mogelijkheid tot uitbreiden van termijn

1. Bemiddeling interimbegeleider

  • Na het ontvangen van uw zorgvraag zal er zorgvuldig een competente begeleider, gespecialiseerd in complexe casuïstiek, aan u gematcht worden.
  • AVES streeft er naar om op korte termijn te starten aan het leveren van zorg op maat.

2. Situatie in kaart brengen

  • AVES neemt niet het probleemgedrag als uitgangspunt, maar juist de menselijke behoeften. Met dit als uitgangspunt observeert en signaleert de begeleider de behoeften van de cliënt en maakt een plan hoe de complexe casuïstiek te benaderen.
  • Tijdens de interimperiode wordt meegedacht waar mogelijke kansen liggen om organisatorische en culturele aspecten binnen de organisatie en het team te verbeteren.

3. Zorgplan

Bij iedere begeleiding in de thuissituatie wordt er een zorgplan opgesteld. Bij het opstellen van een zorgplan wordt het functioneren van de cliënt geïnventariseerd. De risico's worden ingeschat en dit wordt afgestemd met de cliënt en/of het systeem. Er worden doelen geformuleerd en interventies worden gepland en uitgevoerd.

4. Evaluatie en vervolg

Wanneer een interimperiode afloopt, vindt er een evaluatiemoment plaats. Hier wordt er teruggeblikt op de zorg die is geleverd, de behaalde resultaten en ontwikkelkansen. Er worden afspraken gemaakt omtrent het verlengen van het project of eventuele nazorg.

Doe een aanvraag voor Interim Begeleider

Laat uw gegevens achter via onderstaand contactformulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bedankt! We hebben je aanvraag ontvangen.
We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op
Oeps! Er ging iets mis bij het versturen van uw gegevens. Mocht dit probleem aanhouden, mail dan naar info@aves-interimzorg.nl.

Veelgestelde vragen

Vind hier direct het antwoord op onze meest gestelde vragen.

Aan welk termijn moet ik denken aan het starten van leveren van zorg op maat?

AVES streeft ernaar om op zo’n kort mogelijke termijn te starten aan het leveren van zorg op maat. De gemiddelde wachttijd is niet langer dan 2-4 weken.

Zetten jullie ook een zelfstandige professional in voor periode opdrachten?

De mogelijkheid bestaat om een zorgprofessional in te huren voor een bepaalde periode. AVES streeft ernaar om zo spoedig mogelijk een deskundige zorgprofessional te koppelen, passend bij de opdracht.

Vanuit welke methodiek vliegen jullie casuïstiek aan?

AVES vindt het belangrijk dat de cliënt een zo’n normaal mogelijk leven kan leiden. Zorgprofessionals vliegen casuïstiek aan, geïnspireerd door de Triple C methodiek.

Zouden jullie willen meedoen aan vergaderingen?

AVES denkt graag mee in casuïstiek en staat er dan ook altijd voor open om onder andere aan te sluiten bij vergaderingen.

Wanneer is AVES-Interimzorg B.V. bereikbaar?

AVES-Interimzorg is bereikbaar op werkdagen van maandag t/m vrijdag van 08:00 – 17:00 uur.

Heeft u een andere vraag?

Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Naar contactformulier